Bespaar geld met degelijke isolatiewerken

Hebt u plannen om isolatiewerken in Lokeren en ruime regio uit te voeren? Dan is VOF De Wilde Pieter de perfecte partner met veel kennis van zaken.

Duurzame oplossingen

Het belang van duurzaam verbouwen neemt alsmaar toe. Slim isoleren is niet alleen vriendelijk voor het milieu maar ook voor uw energiefactuur. Met de isolatiewerken binnen en buiten van VOF De Wilde Pieter uit Lokeren wordt uw woning energiezuinig waardoor u heel wat kosten kan besparen. Bovendien volgen we de trends op de voet en adviseren we onze klanten over duurzame oplossingen.

Onberispelijke afwerking

VOF De Wilde Pieter heeft de knowhow en ervaring om alle isolatie piekfijn af te werken. Deze binnenschrijnwerker staat garant voor een professionele service tot in de kleinste details. Geen enkel bouwproces verloopt zonder verrassingen. Voor ons zijn het uitdagingen die we in goede banen leiden. Hebt u nog vragen? Of wil u graag een vrijblijvende offerte? Dan komen we eerst bij u langs voor een oriënterend gesprek. We willen immers in detail uw wensen kennen.

Wist u dat u VOF De Wilde Pieter ook kan inschakelen voor gyprocwerken, buitenafwerking en schrijnwerken? Of dat ze een eigen klusjesdienst hebben?